Recenze

Zpestřete si jídelníček: Chutné vychytávky s proteinovými tyčinkami a sójovými suky
11. 06. 2023 | Blog

Zpestřete si jídelníček: Chutné vychytávky s proteinovými tyčinkami a sójovými suky

Sójové, proteinové a kolagenové suky zbožňujeme snad všichni. Oblíbené žluté nebo hnědé válečky bývají naši energetičtí parťáci na výletech nebo mlsáním po obědě. Napadlo vás ale někdy, že si tyto pochutiny můžete užít i jinak, než že otevřete obal a tyčinku rovnou sníte? Můžete s nimi ozvláštnit snídaně, vytvořit dezerty i vlastní mls na uzobávání. Mrkněte do článku a zjistěte, jak využít oblíbené tyčinky v kuchyni.

Čti více
Bezlepková restaurace Švejk v Praze (recenze)
10. 11. 2019 | Radka | Recenze produktů

Bezlepková restaurace Švejk v Praze (recenze)

Většina restaurací, kterou jsem zatím navštívila, měla v jídelním lístku při troše štěstí několik jídel s přeškrtnutým klasem. Některé pak jen označené alergeny, přičemž jednička nebyla tak u dvou až tří jídel. Takže často skončím na salátu nebo kuřecím plátku s bramborami. A to už člověka trochu nudí. Tentokrát to ale bylo jinak.

Čti více
Obilné kaše zasytí a jsou oblíbené i u dětí
24. 10. 2019 | Radka | Recenze produktů

Obilné kaše zasytí a jsou oblíbené i u dětí

Je podzim, a tak čerstvé ovoce, svěží studené jogurty, müsli a smoothie možná rádi vyměníme za hřejivou a sytou obilnou kaši. Kaše všeho druhu prožívají v posledních letech boom, především u zastánců zdravé výživy.

Čti více
Recenze produktů od Celity
25. 01. 2019 | Kač | Recenze produktů

Recenze produktů od Celity

Před časem jsem dostala možnost na vlastní kůži otestovat nějaké výrobky od značky Celita. Do rukou se mi dostalo široké spektrum produktů počínaje moukami až po různé sladkosti a jiné pochutiny. Pokud vás zajímá, jak celé to moje ochutnávání a testování dopadlo, co mě svojí chutí naprosto dostalo a co naopak ne, pokračujte ve čtení.

Čti více
Kynutý bezlepkový knedlík od Celity
26. 10. 2018 | Kateřina | Recenze produktů

Kynutý bezlepkový knedlík od Celity

Co v gastronomii neodmyslitelně patří k Česku? Guláš? Svíčková? Vepřo, knedlo, zelo? No jasně, přeci knedlíky!

Čti více