Fórum

Zhubnutí

Jolana:

před 5 rokmi

Hezký den, chci se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s tím, že jste po nasazení bezlepkové diety zhubli a kolik? Nyní ji dodržuju asi měsíc, trochu už jdou kila dolů, mám více energie a cítím se líp. Ale že by to byl nějaký rychlý úbytek, to ne. Myslela jsem , že efekt se dostaví mnohem dříve.. pečiva jím také mnohem míň, a kupuju si spíš zatím hotové výrobky, než přijdu na to, které jsou dobré a kvalitní. Na pečení chleba si zatím netroufám..Zajímá mne tedy, jestli kromě zdravotních hledisek se dostaví i ztráta nějakých těch kil navíc...:-)

1
Pavel:

před 5 rokmi

Jsem celiatik. Zde si najdu své mlsání a vím, že váhu nenaberu. Brigitky, sojové suky a Bongo jsou moje top.

0
Hombre:

před 5 rokmi

Já celiakii nemám, ale občas si na pár dnů nasadím bezlepkovou dietu a cítím se pak mnohem lépe. Z Celita výrobků už jsem jich ochutnala spoustu a jednoznačně u mne vede Yummy cranberry a Brigit. Koukala jsem, že mají v nabídce i RAW tyčinky, nevíte někdo, ve kterém obchodě by se daly sehnat? Zatím jsem na ně nikde nenarazila.

0
Jolana:

před 5 rokmi

teď jsem nově zkusila Grissini od Celity, výborné namísto chipsů a slaných pochoutek. Zkusil někdo i ty nové, rajčatové?


0
Joey:

před 5 rokmi

Dobrý den 

Na eshopu jsem si objednal Vaše výrobky a byl jsem spokojen jak rychle bylo zboží dodáno a hlavně mě chutnalo. Mohu jen doporučit. 

0

    Pro napsání příspěvku se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.